tchibo eshop

Tchibo je německý maloobchodní řetězec, který se specializuje na široký sortiment výrobků, včetně kávy, oblečení, domácího vybavení, spotřebičů, sportovního zboží a mnoho dalšího. Nabízí také různé sezónní kolekce a tematické sortimenty.

Hlavním produktem Tchibo je káva. Tchibo je známý svými kvalitními kávovými zrnky a různými směsmi kávy, které nabízí. Kromě kávy lze také nalézt další nápoje, jako jsou čaje, kakao a další speciality.

Dále prodejce na online eshopu nabízí oblečení pro ženy, muže a děti. Jejich módní sortiment zahrnuje širokou škálu stylů, od každodenních a pohodlných kousků až po elegantní a formální oblečení. Tchibo také nabízí sportovní oblečení a doplňky pro ty, kteří se věnují aktivitám ve volném čase.

V oblasti domácího vybavení a spotřebičů Tchibo nabízí široký výběr produktů, jako jsou nádobí, kuchyňské nástroje, ložní prádlo, dekorace do domácnosti, spotřebiče pro kávu a mnoho dalšího. Tchibo se také zaměřuje na udržitelnost a nabízí ekologické alternativy a produkty šetrné k životnímu prostředí.

Kromě těchto hlavních kategorií eshop pravidelně nabízí speciální nabídky sezónních produktů, jako jsou outdoorové vybavení, zahradní nábytek, vánoční dekorace a mnoho dalšího. Mnoho produktů je dostupných jak v kamenných prodejnách, tak také v jejich online obchodě.

Soutěž

Soutěžte s Tchibo a vyhrajte třeba značkový kávovar. Více informací naleznete přímo na stránkách Tchibo.

Když se noci prodlužují, měli bychom si je užívat o to více – s krásnými nápady od Tchiba, které se tentokrát točí kolem ložnice. Podívejte se na širokou nabídku ložního prádla s nádhernými vzory, zahalte se do měkkých látek a obklopte se stylovým nábytkem, svítidly a doplňky. Nabídka v Tchibo eshopu  je totiž příliš pěkná na to, abyste ji prospali.

Tchibo, to není jen káva, ale každý týden nová kolekce, tisíce spokojených zákazníků a skvělé akce. Na www.tchibo.cz najdete až 6 různých kolekcí najednou. Objednávání je nejen díky eshopu jednoduché a výrobky můžete vrátit bez udání důvodu až do 30-ti dnů od doručení. Nabídka všech kolekcí je limitovaná a prodává se pouze omezenou dobu nebo do vyprodání zásob.

 

 

Pobočky Tchibo

Kontakt:

Tchibo Praha, spol. s r.o. 
Želetavská 1449/9
140 00 Praha 4
Telefon: 800 900 826
email: info[zavinac]tchibo.cz
http://www.tchibo.cz