Vero moda eshop

Vero Moda je světová značka s módním oblečením, která moderní ženě nabídne vše, na co si jen vzpomene. Od kabátu, overalu, až po halenky nebo trička. Vero Moda eshop v České republice bohužel ještě nespustila, takže zákazníci mohou nakupovat stále jen v kamenných obchodech této značky.Na stránkách www.veromoda.com se alespoň můžete podívat an aktuální kolekci oblečení.
Vybrali jsme pro vás několik typů.

Šik v overalu

Outfit, který se skládá ze tří barev, vyzdvihují módní návrháři po celém světě a kombinace bílé, černé a červené málokdy zklame. Právě naopak. Elegantní overal zvýrazní ženské křivky a jemně ho zneutralizuje smokingové sako v pánském stylu. Třešničkou budou nejen klasické lodičky v červené barvě ale i pěkný náhrdelník.


Průsvitné halenky

Mix průsvitné halenky a červených kalhot je mírně riskantní byznys. Pokud však jde o dva elegantní kousky, které ještě doplní kabelka se zlatým zapínáním, výsledek bývá na jedničku. S doplňky to už netřeba přehánět, méně znamená často více!


Krajka v popředí

Tolik skloňovaná vánoční večírky s sebou přinášejí i otázku, co si obléci. Krajkové červené šaty s lodičkovým výstřihem si žádají výrazný náhrdelník, ideálně v metalických tónech nebo klasické černé.


Doma v pohodlí

Doma se chce člověk cítit hlavně příjemně. V předvánočním období zahřeje vtipný svetr s tučňáky i měkké bačkůrky. Pohodlné tepláky, a deka jsou už jen tečkou, kterou uděláme po návratu ze sychravého počasí.

 

Pobočky Vero moda

Kontakt:

Na Příkopě 958/25
110 00 Praha 1-Staré Město
Telefon: +420 257 952 874 / Metropole Zličín
www.veromoda.com